PROJECTEN

Seedorfplein Jam
De Seedorfplein Jam is een evenement waar een 3×3 basketbal toernooi en street art samenkomt. Een jaarlijks evenement dat op 6 mei 2023 voor het eerst is georganiseerd i.s.m. 24/8 Basketball en zeer goed ontvangen is door deelnemers, kunstenaars en bezoekers. De organisatie voor de volgende editie in 2024 zal snel van start gaan. #ballislifeBeatricks
Nog nooit is er in Almere een 100% skateboard evenement georganiseerd. Het skatepark in het Beatrixpark is eind 2022 helemaal vernieuwd dus er is geen beter moment om het park te testen door er een evenement te organiseren. Best trick contests volgen elkaar op en worden gehost door lokale skateboardmerken Plank Seedorf, Based Universe en internationaal skateboardmerk Vans. De eerste editie van Beatricks vind plaats op zondag 13 augustus in het skatepark van het Beatrixpark in Almere. Meer info volgt z.s.m.

Docks
Ook het evenement Docks – mural and graffiti event wordt voor het eerst georganiseerd door DC13. Almere heeft een geschiedenis met graffiti kunst d.m.v. het organiseren van de Meeting Of Styles in 2002 t/m 2005 maar daarna werd het stil m.b.t. street art evenementen. Een groot deel van onze core activiteiten zijn altijd street art gerelateerd dus vandaar dat wij verder gaan waar de Meeting Of Styes in Almere is gestopt.
Tijdens Docks zullen er zes grote nieuwe muurschilderingen gemaakt worden en één grote graffiti muurschildering. Deze werken worden gemaakt door lokale, nationale en
internationale kunstenaars.
De eerste editie van Docks vind plaats op zaterdag 19 en zondag 20 augustus op bedrijventerrein de Steiger in Almere Haven. Meer info volgt z.s.m.